Zařazení: 2022/2023 Podzim, 2.A liga, kolo 4

Rozhodčí: Marek Řeháček

Skóre: 1:3

Skóre v polovině: 0:2

Komentář: Un partido en el que ambos equipos intentaron hacer un buen juego de combinaciones. Sin embargo, en la mayoría de los casos terminó con un pase erróneo. En el minuto siete de partido, Miguel lanzó un bonito disparo al poste y abrió el marcador del partido. Ricardo sumó tranquilidad al lateral del LCDM en el minuto 24. El equipo local comenzó la segunda parte con estilo cuando, después de dieciocho segundos, rodó la red detrás de Rafael, 1:2. Después de eso, el juego fluyó de lado a lado hasta el final, ambos equipos tuvieron sus ocasiones de gol, pero fue la última en el minuto 60, cuando Kevin Karpf dejó su marca. Merecida victoria de tres puntos para el equipo de España. / Utkání, ve kterém se oba celky snažily o pohlednou kombinační hru. Ta však ve většině případů končila chybnou přihrávkou. V sedmé minutě hry se blýsknul Miguel pohlednou střelou k tyči a otevřel skóre zápasu. Klid na stranu LCDM přidal Ricardo ve 24. minutě. Do druhé půle nastoupili domácí ve velkém stylu, když po osmnácti sekundách rozvlnili síť za zády Rafaela, 1:2. Poté se hra až do závěru přelévala ze strany na stranu, oba celky měly své šance ke skórování, ale ujala se až ta úplně poslední v 60. minutě, kdy se prosadil Kevin Karpf. Zasloužený tříbodový zisk pro tým ze Španělska.